Home Overons Informatie Verzorgingstips Contact
Dianthus “Pink Kisses”

Pink Kisses, de nieuwe potanjer, is het meest besproken nieuwe product van dit seizoen.

Tevens genomineerd voor de Flora Holland Glazen tulp Award  “Beste noviteit tuinplanten 2014”. Pink Kisses is een mooie, unieke soort met talrijke kleine, tweekleurige bloemen in roze-pink met een donker midden.  

Producenten profiteren van de makkelijke teelt van deze soort. Pink Kisses kan gebruikt worden als lage – energie – cultuur en zelfs gedeeltelijk buiten op containerveld overwinteren. De soort heeft een compacte groei en vertakken zichzelf, zodat maar weinig getopt hoeft te worden en weinig remstof nodig is. Pink Kisses kan perfect  in potgrootte 12 cm  geproduceerd worden.

Ook voor de handel heeft de nieuwe potanjerserie vele voordelen. Pink Kisses is een echte blikvanger en daarom optimaal voor plaatsing bij de ingang. De planten met hun kleine delicate bloemen kunnen ook in de bloemisterij gebruikt worden en zijn daarom de ideale impulsaankoop, vooral voor Pasen en Moederdag. De uitstekende houdbaarheid van de bloemen zorgt bovendien voor een langere verkoopstijd.

De consument krijgt met Pink Kisses een aantrekkelijk product met decoratieve bloemen en een licht geur. Als potplant heeft Pink Kisses niet alleen een langere houdbaarheid als een boeket, maar kan ze ook als tuin- en balkonplant gebruikt worden. Zo heeft de consument meer plezier van deze winterharde potanjer

Maar kan ze ook als tuin plant gebruikt worden. Zo heeft de consument meer plezier van deze winterharde potanjer.

Klik op Hier voor de verzoringstips.

Terug

Kwekerij Oase Horst 2011-2013 | Terms of Agreement | Gemaakt door Designvanrens